Το υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου Κρήτης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 5.500 τ.μ., όπου τα 3.000 τ.μ. αφορούν κτιριακές εγκαταστάσεις και τα υπόλοιπα 2.500 τ.μ. προαύλιο χώρο, με άνετη πρόσβαση για φόρτωση – εκφόρτωση.

Το εργοστάσιο μας έχει εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, αλλά και επιστημονικά καταρτισμένα στελέχη (τεχνολόγους τροφίμων και χημικούς). Υπό την επίβλεψη τους, με συνεχείς αναλύσεις, μικροβιολογικούς ελέγχους και σε συνεργασία με τα βιοερευνητικά εργαστήρια Κρήτης, διασφαλίζουμε καθημερινά την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την διατήρηση όλων των ιχνοστοιχείων, μέταλλων αλλά και βιταμινών που προσφέρει η Αλόη μας.

Λειτουργούμε υπό το αναγνωρισμένο από τον οργανισμό Global Food Safety Initiative (GFSI), πρότυπο (FSSC 22000)που αντιπροσωπεύει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση και ασφάλεια των τροφίμων. Έτσι εξασφαλίζουμε την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας με σεβασμό στην φύση και στον άνθρωπο.

ALOE VERA HELLAS Facilities
ALOE VERA HELLAS Facilities
ALOE VERA HELLAS Facilities