Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιήσεις για όλα τα στάδια διαδικασίας παραγωγής των προϊόντων της:

  • Οι καλλιέργειες πιστοποιούνται ως βιολογικές από τους Φορείς Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών προϊόντων, ΔΗΩ και IRIS.
  • Η γέλη και ο χυμός αλόης, τα οποία χρησιμοποιούνται σε όλα τα προϊόντα, πιστοποιείται από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, ΔΗΩ, ότι προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από αλόη βιολογικής καλλιέργειας (κωδικός GR-BIO-01).
  • Η διαδικασία παραγωγής χυμού και γέλης αλόης πιστοποιείται ότι συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του Food Safety System Certification (FSSC) 22000, ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1:2009 από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TŪV AUSTRIA HELLAS, σε όλα τα στάδιά της, από την παραγωγή μέχρι και τη συσκευασία (Certificate Number: 20103200003699).

Όλα τα προϊόντα μας, έχουν πιστοποιηθεί με FDA (Food & Drug Administration) και είναι έτοιμα να ταξιδέψουν στις Η.Π.Α., διευρύνοντας τους ορίζοντες μας πλέον σε αγορές που οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την κρητική βιολογική αλόη μέσα από την πληθώρα κωδικών που προσφέρουμε.

FDA
ΔΗΩ
TUV
IRIS