2012

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2012 μέσα από το όραμα της οικογένειας Μιχαήλου, να εντάξουν στην αγορά της Ελλάδας ένα πανάρχαιο θαυματουργό φυτό την Αλόη. Μετά από ενδελεχή ερεύνα επέλεξαν την ποικιλία BARBADENSIS MILLER η όποια είναι αυτή με τα περισσότερα ενεργά συστατικά (πάνω από 200), βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα ωφέλιμα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η καλύτερη πηγή για τα συγκεκριμένα φυτά δεν ήταν άλλη από την λεγόμενη πρωτεύουσα της αλόης το Τέξας (Αμερική) όπου ευδοκιμούν και καλλιεργούνται από ανθρώπους με μακρόχρονη πείρα και εμπειρία. Παράλληλα με την εισαγωγή των φυτών η οικογένεια αναζήτησε συνεργάτες - καλλιεργητές με αντίστοιχο όραμα για να παραλάβουν, να φροντίσουν και να αναπτύξουν την Αλόη μας αποκλειστικά με βιολογικά μέσα.

Με την βοήθεια των επιστημονικά καταρτισμένων και εξειδικευμένων γεωπόνων της εταιρίας μας και συλλογική προσπάθεια φυτέψαμε και αναπτύξαμε τα φυτά της αλόης μας στο κρητικό χώμα και κλίμα το οποίο μεγιστοποίησε την ποιότητα τους και τις ωφέλιμες ιδιότητες τους πάντα με βιολογικά μέσα χωρίς λιπάσματα, χημικά και ζιζανιοκτόνα.

2015

Το 2015 πλέον μετά και την ενηλικίωση των φυτών (4-5 χρόνια που χρειάζεται το φυτό ώστε να αποκτήσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες) ήρθε η ώρα της συγκομιδής. Παράλληλα άρχισε να υλοποιείται ο χώρος επεξεργασίας της Αλόης μας ώστε να δημιουργηθεί ο πρώτος χυμός μέσα από τεράστια έρευνα, και γρήγορα να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό αρχικά μέσω των φαρμακείων κ έπειτα διαφόρων άλλων εμπορικών σημείων.

2017

Το 2017 δημιουργείται πλέον ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου Κρήτης, συνολικής έκτασης 5.500 τ.μ., όπου τα 3.000 τ.μ. αφορούν κτιριακές εγκαταστάσεις και τα υπόλοιπα 2.500 τ.μ. προαύλιο χώρο, με άνετη πρόσβαση για φόρτωση – εκφόρτωση.

Το εργοστάσιο μας εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονα μηχανήματα , εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, αλλά και επιστημονικά καταρτισμένα στελέχη (τεχνολόγους τροφίμων και χημικούς) .Υπό την επίβλεψη τους, με συνεχείς αναλύσεις, μικροβιολογικούς ελέγχους και σε συνεργασία με τα βιοερευνητικά εργαστήρια Κρήτης, διασφαλίσαμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την διατήρηση όλων των ιχνοστοιχείων, μέταλλων αλλά και βιταμινών που προσφέρει η Αλόη μας.

Το εργοστάσιο μας λειτουργεί υπό το αναγνωρισμένο από τον οργανισμό Global Food Safety Initiative (GFSI), πρότυπο (FSSC 22000)που αντιπροσωπεύει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση και ασφάλεια των τροφίμων. Έτσι εξασφαλίζουμε την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας με σεβασμό στην φύση και στον άνθρωπο.

2018

Το 2018 η εταιρία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και με εξαγωγές των προϊόντων της τόσο σε ευρωπαϊκές χώρες καθώς και την Αμερική. Αυξάνοντας, σταδιακά, το ποσοστό των εξαγωγικών δραστηριοτήτων μας ενισχύουμε την παρουσία και την εικόνα των Ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά και στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία και ανάπτυξη. Εν κατακλείδι, στην Aloe Vera Hellas, εστιάζουμε πέραν της επιχείρηση μας, και στην κρατική και κοινωνική ευημερία του τόπου μας.

2020

Το 2020 καταξιωμένοι πλέον στο χώρο επεξεργαζόμαστε το μεγαλύτερο ποσοστό καλλιεργειών της Ελλάδας για την εξυπηρέτηση της εγχώριας αγοράς και των εξαγωγών. Η παραγωγή μας αυξάνεται καθημερινά εξυπηρετώντας και άλλες βιομηχανίες τροφίμων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.