Η ALOE VERA HELLAS δραστηριοποιείται στην χονδρική πώληση φυτών, φύλλων αλόης, καθώς και στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής - συμπυκνωμένων χυμών αλόης σε διάφορες γεύσεις, βάζα με κομμένα φύλλα, μαρμελάδες με αλόη και στέβια, όπως και καθαρό τζελ για γενική χρήση.

Τα προϊόντα μας διανέμονται καθημερινά σε αποθήκες φαρμάκων, φαρμακεία, καταστήματα με βιολογικά προϊόντα αλλά και σουπερμάρκετ.

Η εταιρία μας επίσης παρέχει υπηρεσίες (P.L) private label χυμού αλόης αλλά και άλλων προϊόντων βάση των απαιτήσεων και προδιαγραφών του εκάστοτε πελάτη.

Διαθέτουμε πιστοποιημένα φυτά γνήσιας Aloe Vera Barbadensis Miller και εγγυούμαστε την ποιότητα του ζελέ που αντλούμε τηρώντας όλους τους κανόνες και ελέγχους επεξεργασίας.

Όσο αφορά την καλλιέργεια η εταιρεία παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία στους παραγωγούς της, προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες ώστε να καλλιεργήσουν το φυτό όσο το δυνατό καλύτερα και να έχουν την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Η αλόη στην καλλιέργεια της είναι πολύ εύκολη ευδοκιμεί στα περισσότερα εδάφη, και είναι φυτό πολλών χρόνων παραγωγής. Δεν χρειάζεται φυτοφάρμακα καθώς δεν υπάρχουν σοβαρές ασθένειες που να την επηρεάζουν.

Ένας σημαντικός εχθρός για την αλόη είναι τα σαλιγκάρια, τα όποια αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα με βιολογικούς τρόπους.

Όλες οι καλλιέργειες των παραγωγών μας είναι βιολογικής παραγωγής. Η βιολογική καλλιέργεια είναι απαραίτητη για την προώθηση του ζελέ σε φαρμακευτικές - καλλυντικές εταιρίες.