Πνευματικά Δικαιώματα & Άδεια Χρήσης

Επένδυση στα σίγουρα!


Πνευματικά Δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, βίντεο, σκίτσων, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Aloe Vera - Hellas και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο ανήκουν την εταιρία Aloe Vera - Hellas ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο δικτυακό τόπο, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.

Άδεια Χρήσης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά του.

Γραπτές συμφωνίες
Αγοράζοντας από εμάς τα φυτά αλόης, θα προχωρήσουμε σε γραπτή συμφωνία ώστε να είσαστε σίγουροι ότι θα αγοράσουμε τα φύλλα σας, όταν θα είναι έτοιμα για επεξεργασία.

Εγγυημένα φυτά Αλόης

Διαθέτουμε πιστοποιημένα φυτά γνήσιας Αλόης  σε τέτοιο μέγεθος  που θα σας αποφέρει γρήγορα αποτελέσματα.

Contact

Adresse:Région Industrielle d’Héraklion au coin D & TH
Τéléphone: 2810 381818 & 2810 380521
Mobile: 6934712434
E-mail: info@aloevera-hellas.gr

Partagez – le avec des autres